Behandling av neglesopp

Behandlingen avhenger alltid av hvor raskt den nye neglen vokser, men krever normalt 6–12 måneder. Ettersom behandlingen er langvarig, er det viktig at produktet er enkelt å bruke. Nailner tilbyr enkle og praktiske løsninger i form av penn-, børste- og sprayprodukter. Behandlingen tar kun 1–2 minutter hver dag, og du behøver ikke file neglen før påføring.

 

Nailner har dokumentert effekt mot neglesopp. 2-i-1-løsninger gir synlige resultater i form av at neglen blir lysere og utseendet forbedres etter bare én uke.

En rekke egenskaper er viktige ved topisk behandling av neglesopp, og samtlige er prøvd, testet og dokumentert i Nailners produkter.

 

Behandling med Nailner

Nailner er en reseptfri behandling med dokumentert effekt mot neglesopp. I kliniske studier ble brukerne kvitt neglesopp etter å ha brukt Nailner hver dag i 12 uker.

 

Nailner består av ingredienser som ikke skader neglen, og som kan benyttes til både behandling og forebygging av neglesopp.

 

Nailner inneholder fuktende og lysnende ingredienser som raskt gir neglen et sunnere utseende og mer umiddelbart synlige resultater enn annen reseptfri behandling.

 

Hvordan behandler Nailner neglesopp?

Nailner behandler neglesopp gjennom to viktige prosesser:

 

Fullstendig absorbering i hele neglen

Sopp angriper ikke bare overflaten av neglen, men hele strukturen.

Nailner har stor evne til å trenge gjennom og absorberes i neglen og fjerner dermed all sopp som lever der.  De aktive ingrediensene virker ikke bare på overflaten, men trenger dypt inn i neglen.

 

Senker pH-verdien for å bekjempe soppen ved roten

Det er dokumentert at sopp foretrekker et alkalisk pH-miljø. Sopp frigjør stoffer som bryter ned keratinet og forårsaker den synlige skaden som forbindes med negleinfeksjon. Nailner inneholder melkesyre, som senker pH-verdien og skaper et ugunstig miljø for soppen å leve i.